Φόρμα Επικοινωνίας
  Τηλέφωνα Επικοινωνίας:

  • Κεντρικό Κατάστημα:
  25210.81060 
  4ο χλμ Δράμας-Προσοτσάνης

  • Νέο Κατάστημα:
  25211.09900
  Πατριάρχου Μητροπολίτου Διονυσίου 3

  • Εmail:
  [email protected]

  ΚΥΡΤΣΗΣ

  Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

  Η εταιρεία ΚΥΡΤΣΗΣ δραστηριοποιείται στον τομέα των κατασκευών, σε ιδιωτικά έργα μικρής και μεσαίας κλίμακας. Στόχος μας είναι η μερική ή ολική ανακαίνιση του χώρου σας, χρησιμοποιώντας υλικά φιλικά προς το περιβάλλον. Η ολοκλήρωση του έργου γίνεται με τρόπο που να αρμόζει στο περιβάλλον και στις ανάγκες των ανθρώπων που το χρησιμοποιούν.

  ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

  4ο χλμ. Δράμας Προσοτσάνης

  2521081060

  Πατριάρχου Μητροπολίτου Διονυσίου 3

  2521109900

  Γιατί να μας επιλέξετε

  1. Επειδή καταρτίζουμε πλήρη φάκελο του έργου για το σύνολο των απαραίτητων αδειών και των απαιτούμενων ενεργειών.

  2. Διότι παρέχουμε δυνατότητα φωτορεαλιστικής απεικόνισης 3D του υπό ανακαίνιση κτιρίου

  3. Γιατί συνεργαζόμαστε με τους πιο έμπειρους, γρήγορους και αποτελεσματικούς τεχνίτες της αγοράς.

  4. Επειδή εκτελούμε κάθε έργο με τα πλέον ανταγωνιστικά κόστη και εσείς απαλλάσσεστε από περιττά έξοδα και ταλαιπωρία.

  5. Γιατί διαθέτουμε ικανό εκθεσιακό κέντρο με τεράστια ποικιλία προϊόντων και έτσι δίνεται η δυνατότητα απευθείας επιλογής υλικών, με αποτέλεσμα να εξοικονομείτε σημαντικό χρόνο και χρήματα.

  6. Διότι κάθε έργο εκτελείται υπό τη συνεχή επίβλεψη καταρτισμένου Μηχανικού που σας παρέχει άμεσα κάθε πληροφορία που χρειάζεστε σε σχέση με εκάστη εργασία.

  7. Επειδή τα συνεργεία μας εργάζονται με ταχύτητα, συνέπεια και άριστο μεταξύ των συγχρονισμό, ώστε να αποφεύγονται άσκοπες καθυστερήσεις στην υλοποίηση του έργου.

  8. Γιατί είμαστε διαθέσιμοι για σας κάθε ώρα της ημέρας είτε μέσω της τηλεφωνικής μας επικοινωνίας, είτε μέσω επίσκεψης στο κατάστημα μας.

  9. Επειδή εγγυόμαστε για την ολοκλήρωση και παράδοση κάθε έργου εντός του συμφωνηθέντος και προκαθορισμένου χρόνου με το κλειδί στο χέρι.

  10. Και κυρίως γιατί παρέχουμε το πιο άρτιο πακέτο after sales service και τις πιο αξιόπιστες εγγυήσεις για την ποιότητα των υλικών και των κατασκευών μας.