ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ

Ένα νέο κεφάλαιο, στην πορεία της, ανοίγει η πόλη της Δράμας. Η επικείμενη έναρξη των έργων για την επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου, αποτελεί σημαντικό βήμα για την ουσιαστική αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών αλλά και προώθησης της περιφερειακής ανάπτυξης. Η πρόσβαση στο φυσικό αέριο, το οποίο θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην ενεργειακή αναβάθμιση τα επόμενα έτη, έχει μεγάλα οφέλη για τα νοικοκυριά και τη χώρα γενικότερα. Με τις επενδύσεις που δρομολογούνται για την επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου, οι καταναλωτές αποκτούν πρόσβαση σε ένα φθηνότερο και φιλικότερο προς το περιβάλλον καύσιμο. Ενώ παράλληλα επιτυγχάνεται και ο ενεργειακός στόχος για μείωση των επιβλαβών αερίων που έχει θέσει η ΕΕ.

Η εταιρεία μας εδρεύει στην πόλη της Δράμας, και εξειδικεύεται στην Εγκατάσταση Φυσικού Αερίου, αλλά και στην εγγυημένη επισκευή και συντήρηση. Είναι στελεχωμένη από: Μηχανολόγους Μηχανικούς καθώς και Πιστοποιημένους Τεχνικούς Αερίων Καυσίμων ώστε να μπορέσουμε να σας παραδώσουμε  την εγκατάσταση Φυσικού Αερίου εγγυημένα και πιστοποιημένα «με το κλειδί στο χέρι». Από την αίτηση μέχρι την έναρξη λειτουργίας της εγκατάστασης.

Στόχος μας είναι να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για τις ανάγκες σας. Με αξιόπιστους, επώνυμους και οικονομικούς λέβητες, που θα καλύψουν τις εξειδικευμένες απαιτήσεις οποιουδήποτε οικιακού ή επαγγελματικού χώρου. Ερχόμαστε δωρεάν στο χώρο σας για έλεγχο. Συντάσσουμε μια εξατομικευμένη έγγραφη προσφορά, βασισμένη στις προσωπικές σας ανάγκες, αλλά και του χώρου σας σχετικά με τη θέρμανση. Στη συνέχεια αναλαμβάνουμε τη σύνταξη του φακέλου και όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται για να συνδεθεί η οικία σας με το φυσικό αέριο.

ΛΕΒΗΤΕΣ ΑΕΡΙΟΥ

Δείτε εδώ όλους τους λέβητες αερίου

ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ: