Οδηγός για μια επιτυχημένη ανακαίνιση σπιτιού

Ανακαίνιση σπιτιού: Σειρά εργασιών

 

Η ανακαίνιση ενός σπιτιού μπορεί να είναι μια συναρπαστική, αλλά και απαιτητική διαδικασία. Για να διασφαλίσετε μια επιτυχημένη ανακαίνιση, είναι σημαντικό να κατανοήσετε τα διάφορα στάδια που εμπλέκονται. Παρακάτω, θα καλύψουμε λεπτομερώς τα 8 βασικά στάδια της διαδικασίας ανακαίνισης σπιτιού, συμπεριλαμβανομένου του τι να περιμένετε, τι να σχεδιάσετε και τυχόν ειδικές εκτιμήσεις.

Έρευνα, Μελέτη και Σχεδιασμός:

Πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε πραγματική ανακαίνιση, είναι σημαντικό να κάνετε την έρευνά σας. Λάβετε υπόψη το συνολικό στυλ του σπιτιού σας, την τρέχουσα κατάσταση κάθε δωματίου και τον προϋπολογισμό που έχετε διαθέσιμο. Θα πρέπει επίσης να πραγματοποιηθεί έρευνα σχετικά με τυχόν τοπικούς οικοδομικούς κανονισμούς ή άδειες που μπορεί να απαιτούνται για την εργασία που σκοπεύετε να κάνετε. Παράλληλα, σωστό είναι ο αρμόδιος μηχανικός του έργο να δημιουργεί δισδιάστατες (2D) ή τρισδιάστατες (3D)  φωτορρεαλιστικές απεικονίσεις του κτιρίου ώστε να μπορέσετε να αντιληφθείτε το χώρο και να έχετε ολοκληρωμένη εικόνα προτού αρχίσουν οι εργασίες.

Κατεδάφιση, Αποξηλώσεις:

Μόλις ολοκληρωθεί η έρευνα και ο σχεδιασμός, το πρώτο βήμα στην ανακαίνιση σπιτιού είναι η κατεδάφιση. Αυτό περιλαμβάνει την αφαίρεση τυχόν υπαρχόντων δαπέδων ή τοίχων που σκοπεύετε να αντικαταστήσετε. Είναι σημαντικό να λαμβάνετε προφυλάξεις ασφαλείας όταν κάνετε οποιαδήποτε εργασία κατεδάφισης.

Υδραυλικά, Αποχετεύσεις, Ηλεκτρολογικά, Συστήματα Θέρμανσης:

Αυτό το στάδιο επικεντρώνεται στην εγκατάσταση τυχόν νέων ηλεκτρικών, υδραυλικών και αποχετευτικών συστημάτων ή στην ενημέρωση των υπαρχόντων, καθώς και το δίκτυο του συστημάτος θέρμανσης. Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει την εγκατάσταση νέων εξαρτημάτων, όπως ένα νέο νεροχύτη ή φωτιστικά, ή τη λειτουργία νέων καλωδίων ή σωλήνων. Σε ηλιακούς θερμοσίφωνες και συστήματα θέρμανσης, η εταιρεία Κύρτσης σας παρέχει αυτό που χρειάζεστε, στις πιο οικονομικές τιμές.

Τοίχοι, Οροφές, Κουφώματα, Τσιμεντοκονίες, Δομικές Επισκευές, Σοβατίσματα:

Εάν το σπίτι σας χρειάζεται δομικές επισκευές, αυτό είναι το στάδιο για να ολοκληρωθούν, από την αντικατάσταση ενός πλαισίου παραθύρου έως την επισκευή ενός υπάρχοντος τοίχου. Στους τοίχους, το στάδιο αυτό μπορεί να περιλαμβάνει νέες γυψοσανίδες, βαψίματα, σοβατίσματα, ή οποιαδήποτε άλλη δομική επεξεργασία και αντικατάσταση κουφωμάτων.

Πλακάκια, Κουζίνα, Είδη Υγιεινής:

Για πλακάκια τοίχου, κουζίνας και μπάνιου και εξωτερικών επιφανειών, η εταιρεία Κύρτσης είναι η καλύτερη επιλογή σας. Προσφέρουμε τις μεγαλύτερες συλλογές πλακιδίων σε προσιτές τιμές, με την καλύτερη ποιότητα. Πολύ σημαντικό είναι το να επιλεχτούν τα κατάλληλα συνεργεία για αυτές τις εφαρμογές, γιατί είναι από τα σημαντικότερα τεχνικά στάδια. Η ομάδα των έμπειρων επαγγελματιών μας, θα σας βοηθήσει να επιλέξετε μεταξύ των ποιοτικότερων προϊόντων σε είδη υγιεινής, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Untitled design

 

Έπιπλα, Διακόσμηση:

Αυτό το στάδιο έχει να κάνει με την προσθήκη των τελικών πινελιών στο σπίτι σας. Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει οτιδήποτε, από κρεμασμένα έργα τέχνης και κουρτίνες μέχρι εγκατάσταση επίπλων, κρεββατοκάμαρων και αξεσουάρ.

Τελική επιθεώρηση:

Πριν ολοκληρωθεί η ανακαίνιση, θα πραγματοποιηθεί τελική επιθεώρηση. Αυτό θα διασφαλίσει ότι όλες οι εργασίες πληρούν τους απαραίτητους κανονισμούς ασφάλειας και οικοδομής.

Η εταιρεία μας μπορεί να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε κάθε στάδιο του έργου ανακαίνισής σας παρέχοντας μια ομάδα ειδικών σε κάθε φάση: από τον σχεδιασμό, την επιλογή υλικών έως την τελική εργασία. Θα φροντίσουμε για όλες τις πτυχές της ανακαίνισής σας από την αρχή μέχρι το τέλος, ώστε να μην ανησυχείτε για τίποτα εκτός από την απόλαυση του νέου σας χώρου!

Έξτρα τιπ: Επισκεφτείτε το εκθεσιακό κέντρο μας στο 4ο χμ. Δράμας-Προσοτσάνης, σε έναν εκθεσιακό χώρο 500 τμ. ή το δεύτερο εκθεσιακό μας κέντρο στην καρδιά της Δράμας, όπου θα ενημερωθείτε για το σύστημα θέρμανσης που πρέπει να επιλέξουμε για την πλέον οικονομικότερη και λειτουργική επιλογή. Επίσης, επιλέγοντας μέσα από την τεράστια ποικιλία προϊόντων μας, θα έχετε την δυνατότητα απευθείας επιλογής υλικών, για να εξοικονομήσετε σημαντικό χρόνο και χρήματα!

 

Χρησιμοποιούμε cookies, απαραίτητα για τη λειτουργία του ιστότοπου, για την καλύτερη δυνατή εμπειρία σας.