Top 10 τάσεις στα πλακάκια μπάνιου για σύγχρονες ανακαινίσεις

Όταν πρόκειται για ανακαινίσεις μπάνιου, η επιλογή σε σωστά πλακάκια μπάνιου μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τη συνολική εμφάνιση και αίσθηση του χώρου. Είτε ανανεώνετε ένα κύριο μπάνιο, ένα μπάνιο επισκεπτών ή ένα WC, η ενημέρωση με τις τελευταίες τάσεις πλακιδίων μπάνιου διασφαλίζει ότι η ανακαίνισή σας θα είναι φρέσκια και κομψή. Ας εξερευνήσουμε τις 10 κορυφαίες τάσεις στα πλακάκια μπάνιου για σύγχρονα σπίτια:

Πλακάκια μεγάλου μεγέθους:

Τα υπερμεγέθη πλακάκια μπάνιου κερδίζουν ολοένα και μεγαλύτερη δημοτικότητα. Αυτά τα πλακάκια μεγάλου μεγέθους δημιουργούν μια απρόσκοπτη εμφάνιση με λιγότερες γραμμές αρμολόγησης, κάνοντας το μπάνιο να φαίνεται πιο ευρύχωρο.
Δείτε τα τώρα

Πορσελάνη εμπνευσμένη από το μάρμαρο:

Τα πλακάκια πορσελάνης που μιμούνται τη φλέβα και την κομψότητα του φυσικού μαρμάρου είναι μια διαχρονική επιλογή. Προσφέρουν την πολυτελή εμφάνιση χωρίς την υψηλή συντήρηση.
Αγοράστε τα εδώ

Πλακάκια σε στυλ ψαροκόκκαλο:

Τα κλασικά πλακάκια αποκτούν μια νέα εκδοχή με μοναδικές διατάξεις. Σκεφτείτε τα μοτίβα ψαροκόκαλο, κάθετη στοίβα ή offset.

Τολμηρές χρωματικές επιλογές:

Μην αποφεύγετε τα τολμηρά χρώματα! Τα βαθιά μπλε, τα σμαραγδένια πράσινα και τα πλούσια πλακάκια τερακότα μπορούν να δημιουργήσουν ένα εντυπωσιακό εστιακό σημείο.

Μικτά υλικά:

Συνδυάστε διαφορετικά υλικά πλακιδίων, όπως γυαλί, μέταλλο και πέτρα, για μια μοναδική και εξατομικευμένη εμφάνιση.

Γεωμετρικά μοτίβα:

Τα γεωμετρικά πλακάκια προσθέτουν οπτικό ενδιαφέρον και παιχνιδιάρικη διάθεση στους τοίχους και τα δάπεδα του μπάνιου. Τα εξάγωνα, τα σεβρώνια και τα μοτίβα εμπνευσμένα από το Μαρόκο είναι της μόδας.

Ματ φινιρίσματα:

Τα ματ πλακάκια είναι αντιολισθητικά και εύκολα στη συντήρηση. Είναι ιδανικά για δάπεδα μπάνιου και τοίχους ντους.

Ψηφιδωτές πινελιές:

Προσθέστε ψηφιδωτά πλακίδια ως τόνους σε εσοχές, ράφια ντους ή χαρακτηριστικούς τοίχους. Προσθέτουν υφή και οπτική ίντριγκα.

Πλακάκια μπάνιου με όψη ξύλου

Τα πλακάκια πορσελάνης με όψη ξύλου προσφέρουν ζεστασιά και φυσική αισθητική. Είναι ιδανικά για την επίτευξη μιας ατμόσφαιρας που μοιάζει με σπα.
Δείτε τα τώρα

 

Ανάγλυφα πλακάκια μπάνιου 3D

Τα πλακάκια με υφή προσφέρουν βάθος και απτική γοητεία. Σκεφτείτε τρισδιάστατα μοτίβα, υπερυψωμένες επιφάνειες ή ανάγλυφα σχέδια.

Αγοράστε τα εδώ

Θυμηθείτε να λάβετε υπόψη το προσωπικό σας στυλ, το συνολικό χρωματικό σχέδιο και την πρακτικότητα κάθε επιλογής πλακιδίων. Είτε στοχεύετε σε ένα καταφύγιο spa είτε σε μια τολμηρή δήλωση, αυτές οι τάσεις προσφέρουν άφθονη έμπνευση για την ανακαίνιση του μπάνιου σας.

Στην εταιρεία Κύρτσης, είμαστε παθιασμένοι με τη μετατροπή των μπάνιων σε εντυπωσιακούς χώρους. Η ομάδα των ειδικών μας είναι εδώ για να σας καθοδηγήσει στη διαδικασία επιλογής πλακιδίων, βοηθώντας σας να αποφασίσετε τα τέλεια πλακάκια για το έργο ανακαίνισής σας. Είτε σας ελκύει η κομψότητα της πορσελάνης εμπνευσμένης από μάρμαρο είτε η τόλμη των γεωμετρικών μοτίβων, σας καλύπτουμε. Επισκεφθείτε τον εκθεσιακό μας χώρο ή εξερευνήστε τον ηλεκτρονικό μας κατάλογο για να δείτε την εκτεταμένη γκάμα των πλακιδίων υψηλής ποιότητας που διαθέτουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κάνουμε το όραμά σας πραγματικότητα! 🛁🏠💡🛁

Δείτε τα bestsellers μας!

New
New
New
New
New
New
New
New
New
New
New
New
New
New
New
New
New
New
New
New
Χρησιμοποιούμε cookies, απαραίτητα για τη λειτουργία του ιστότοπου, για την καλύτερη δυνατή εμπειρία σας.