Πρόγραμμα “Αναβαθμίζω το σπίτι μου”

anabathmizw to spiti moyΠρογραμμα “αναβαθμιζω το σπίτι μου”

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα χαμηλότοκων δανείων που αφορά την ανακαίνιση-ενεργειακή αναβάθμιση ενός σπιτιού. Με αυτό το πρόγραμμα, η κυβέρνηση θέλει να δώσει κίνητρο στους ιδιοκτήτες των ακίνητων αυτών, να προχωρήσουν στην ανακατασκευή παλαιών διαμερισμάτων με πόρους του δανειακού σκέλους του ταμείου Ανάκαμψης. Μπορούν να ενταχθούν και οι κύριες κατοικίες και οι δευτερεύουσες.

Οι δαπάνες που θα χρηματοδοθούν περιλαμβάνουν:

  1. Ηλιακός θερμοσίφωνας
  2. Πράσινη στέγη
  3. Θερμομόνωση
  4. Αντικατάσταση κουφωμάτων
  5. Συστήματα θέρμανσης-ψύξης
  6. Εγκατάσταση φωτοβολταϊκών σταθμών/μικρών αννεμογεννητριών/άλλων ΑΠΕ
  7. Εργασίες τοποθέτησης

Δεν υπάρχει απολύτως κανένα όριο στα εισοδηματικά και ηλικιακά κριτήρια. Επιπλέον, προβλέπεται η επιδότηση του επιτοκίου του τραπεζικού δανείου να είναι για όλους στο 100%.Το ποσό του δανείου για το πρόγραμμα αυτό, θα φτάνει έως τις 25.000 ευρώ, θα έχει διάρκεια από 3 έως 5 έτη και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας όσον αφορά τις δηλώσεις των δικαιούχων.

Το πρόγραμμα αναμένεται να ανοίξει από τον Ιανουάριο 2025 και να γίνουν γνωστές οι διαδικασίες των αιτήσεων. Πάντως δεν πρόκειται να διαφέρουν και πολύ από το «Σπίτι μου 2», δηλαδή με αίτηση στην τράπεζα.

Untitled2 Untitled

Αναβαθμίστε το σπίτι σας σήμερα!

Επωφεληθείτε από το πρόγραμμα χαμηλότοκων δανείων για την ανακαίνιση και ενεργειακή αναβάθμιση του σπιτιού σας. Με χρηματοδότηση έως 25.000 ευρώ και επιδότηση επιτοκίου 100%, έχετε την ευκαιρία να κάνετε το σπίτι σας πιο άνετο και φιλικό προς το περιβάλλον.

Δηλώστε συμμετοχή και κάντε το πρώτο βήμα προς την ανακαίνιση του σπιτιού σας!

Μην χάσετε αυτήν την μοναδική ευκαιρία! Ετοιμαστείτε για την έναρξη του προγράμματος τον Ιανουάριο του 2025 και ανακαλύψτε πώς μπορείτε να αναβαθμίσετε την κύρια ή δευτερεύουσα κατοικία σας.

Καλέστε στο 2521081060 ή στείλτε μήνυμα εδώ.

Χρησιμοποιούμε cookies, απαραίτητα για τη λειτουργία του ιστότοπου, για την καλύτερη δυνατή εμπειρία σας.