• 4o χλμ. Δράμας - Προσοτσάνης
  25210 81060, 6947 616 504
 •  

  Ολοκληρωμένη σειρά Tesi από την Ideal Standard

  Ολοκληρωμένη σειρά Tesi από την Ideal Standard

  Ολοκληρωμένη σειρά Tesi από την Ideal Standard

  Με 11 διαφορετικούς νιπτήρες και δροσερά μοντέρνα χρώματα στα έπιπλα τι περιμένετε για το μπάνιο σας; Η νέα συλλογή Tesi της Ideal Standard μεταμορφώνει το μπάνιο σε ένα χαρούμενο λειτουργικό χώρο!

  Γιατί το έχουμε ανάγκη!

  Έπιπλα στο φωτεινό γαλάζιο που θα απογειώσουν την αίσθηση ευεξίας και χαλάρωσης. Είδη υγιεινής σχεδιασμένα σε ανάλαφρο λεπτό design χωρίς μεγάλους όγκους. Είναι μία νέα οπτική στο μπάνιο γιατί το έχουμε ανάγκη! Με κέφι και διάθεση ανανέωσης, η Ideal Standard, κορυφαία εταιρεία παροχής καινοτόμων και προηγμένων σχεδιαστικών λύσεων για το μπάνιο, δημιούργησε την Tesi, μια ευέλικτη και προσιτή συλλογή από είδη υγιεινής, έπιπλα μπάνιου και μπαταρίες μπάνιου.

  Δημιουργία του διακεκριμένου σχεδιαστή Robin Levien, σταθερού συνεργάτη της Ideal Standard, η Tesi αποτελεί, την ιδανική επιλογή για ένα ιδιωτικό μπάνιο, όσο και για ένα σύγχρονο μη οικιστικό χώρο. Το χαρακτηριστικό της συλλογής είναι ο ανάλαφρος, κομψός και ευέλικτος σχεδιασμός, που προσαρμόζεται στο περιβάλλον, τον τρόπο ζωής και τις ιδιαίτερες ανάγκες σας.

  Όλες οι λεκάνες της σειράς, είναι εξοπλισμένες με το επαναστατικό σύστημα έκπλυσης Aquablade, προσφέροντας την καλύτερη αισθητική, κορυφαία υγιεινή, λιγότερη διάχυση νερού και μειωμένο θόρυβο. Η βραβευμένη τεχνολογία AquaBlade, αποτελεί αποκλειστικότητα της Ideal Standard και εξασφαλίζει τη μέγιστη ομοιόμορφη ροή νερού από την κορυφή της λεκάνης, καλύπτοντας κάθε σημείο του εσωτερικού της, για απόλυτη υγιεινή και ευκολία στον καθαρισμό. Αυτή η ευκολία συντήρησης, υπάρχει σε όλα τα στοιχεία του σχεδιασμού της συλλογής Tesi. Κρυφή στήριξη στον τοίχο για τα κρεμαστά μοντέλα της σειράς, προβλέφθηκαν για να δημιουργήσετε ένα τακτοποιημένο, προσεγμένο στην λεπτομέρεια χώρο μπάνιου. Ακόμα και τα καθίσματα της λεκάνης, μια λεπτομέρεια που συχνά παραβλέπουμε, διαθέτουν σύστημα ‘soft clοsing’ για ελεγχόμενο αθόρυβο κλείσιμο, ευκολία στη χρήση αλλά και τον καθαρισμό τους. Highlight: Η Εύκολη ανακαίνιση! Η εφαπτόμενη στον τοίχο λεκάνη επιτρέπει την αντικατάσταση της προηγούμενης εύκολα και γρήγορα, χωρίς να απαιτείται επέμβαση στην υδραυλική εγκατάσταση.

  Με την γκάμα έντεκα διαφορετικών νιπτήρων που διαθέτει η σειρά, δεν θα προβληματιστείτε καθόλου στην επιλογή του κατάλληλου μοντέλου, για το χώρο σας. Ορισμένοι τοποθετούνται μόνοι τους και άλλοι ενσωματώνονται αρμονικά με τα «αφαιρετικά» ανάλαφρα έπιπλα της σειράς, σε τέσσερα χαρούμενα χρώματα : Λευκό γυαλιστερό, Γαλάζιο, Γκρι γυαλιστερό, Ανοιχτόχρωμο γυαλιστερό ξύλο. Η έξυπνη σειρά αποθηκευτικών λύσεων προσφέρει μελετημένα σημεία φύλαξης των αντικειμένων σας, για να τακτοποιείτε εύκολα ένα πολύ «δυναμικό» μπάνιο που σφύζει από ζωή!

   

  Πόρτες και συρτάρια κλείνουν αθόρυβα χάρις στο σύστημα Soft Closing προσθέτοντας εμπειρία πολυτέλειας. Οι αναμικτικές μπαταρίες Tesi, έχουν καθαρές, γεωμετρικές γραμμές, για να συμπληρώσουν τέλεια τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά των ειδών υγιεινής της σειράς.

   

  Υπάρχει μια ποικιλία από τέσσερις διαφορετικές επιλογές μπαταρίας νιπτήρα: Με ψηλό κορμό, χαμηλό, επίτοιχη και ελεύθερης τοποθέτησης για νιπτήρα σε πάγκο. Όλες οι μπαταρίες διαθέτουν κεραμικό δίσκο για τον έλεγχο της ροής και της θερμοκρασίας του νερού με απόλυτη ακρίβεια. Όπως λέει ο βραβευμένος σχεδιαστής της σειράς, Robin Levien, “Η Tesi προσφέρει τον τέλειο συνδυασμό λειτουργικότητας και υψηλής αισθητικής σε προσιτή τιμή. Η συλλογή χρησιμοποιεί σύγχρονα σχήματα και περιλαμβάνει μια σειρά από προϊόντα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δημιουργήσουν ένα μπάνιο το οποίο θα είναι μοναδικό για τον ιδιοκτήτη του. Ταυτόχρονα, παρέχει ευκολία στη συντήρηση και διαχρονική γοητεία – συστατικά που οι περισσότεροι αναζητούν στη διακόσμηση του σπιτιού τους.”

   

  https://www.lakiotis.gr/blog