Αυτές Είναι οι Μεγαλύτερες Διακοσμητικές Τάσεις για το Μπάνιο του 2020

Διακοσμητικές Τάσεις

Είτε σκέφτεστε να κάνετε μια ανακαίνιση στο μπάνιο σας, είτε απλά σας αρέσει να φαντάζεστε μια μελλοντική αναδιαμόρφωσή του τότε οι παρακάτω τάσεις για τα μπάνια του 2020 είναι σίγουρο πως θα σας εμπνεύσουν!

Αιωρούμενα έπιπλα Δηλαδή έπιπλα τα οποία φαίνεται να μην ακουμπάνε στο πάτωμα και μοιάζουν να αιωρούνται. Είναι μια τάση που έχει αποκτήσει μεγάλη δημοτικότητα και όχι άδικα: τα αιωρούμενα έπιπλα ελευθερώνουν το πάτωμα και κάνουν το μπάνιο να φαίνεται μεγαλύτερο, ενώ παράλληλα ο χώρος δίνει την αίσθηση ότι είναι πιο ευάερος.

μπάνιο

Κλασσικά χρωματιστά πλακάκια Τα κλασσικά πλακάκια – κυρίως τα subway – αποτελούν μια «μόνιμη» τάση τα τελευταία χρόνια και καταλαβαίνουμε το γιατί. Είναι κομψά, δίνουν χαρακτήρα στους χώρους και είναι ιδιαίτερα πρακτικά. Προμηθευτείτε τα στο χρώμα που σας αρέσει και θα δείτε το μπάνιο σας αυτόματα να αναβαθμίζεται.

μπάνιο

Βρύσες στον τοίχο Ξεχάστε τα κλασσικά μπάνια όπου η βρύση είναι προέκταση του νιπτήρα. Η νέα τάση θέλει τις βρύσες να βρίσκονται απευθείας πάνω στον τοίχο δημιουργώντας έτσι μια πολύ μοντέρνα αισθητική. Επιλέξτε βρύσες που ταιριάζουν στον χώρο σας και θα του προσθέσουν μια νέα μεταλλική υφή και δείτε το μπάνιο σας να αποκτά μια ιδιαίτερα σύγχρονη όψη.

μπάνιο

Κρεμαστά φωτιστικά Όταν σκεφτόμαστε «φωτισμός μπάνιου» αυτόματα έρχονται στο νου απλίκες και φώτα που είναι ενσωματωμένα στο ταβάνι ή στον τοίχο. Πρόσφατα, όμως, υπάρχει μια ολοένα αυξανόμενη τάση που δείχνει την προτίμηση των ιδιοκτητών στα κρεμαστά φωτιστικά. Είναι μια τάση που έχει τη δύναμη να χαρίζει στα μπάνια ιδιαίτερη κομψότητα. Βάλτε τα στο ταβάνι ή δεξιά και αριστερά από τον νιπτήρα σας.

μπάνιο

Ανοιχτές ντουζιέρες Πρόκειται για μία τάση που κάνει θραύση και την υιοθετούν ολοένα και περισσότεροι ιδιοκτήτες στα μπάνια τους. Είτε πρόκειται για ένα κομμάτι γυαλί που διαχωρίζει την ντουζιέρα από το υπόλοιπο μπάνιο, είτε πρόκειται απλώς για ένα ντους που βρίσκεται στον τοίχο, το σίγουρο είναι πως αυτή η τάση θα κάνει το μπάνιο σας αφενός να φαίνεται μεγαλύτερο και αφετέρου ιδιαίτερα μοντέρνο. Μη διστάσετε, λοιπόν, να την υιοθετήσετε!

μπάνιο

https://spirossoulis.com/

Αφήστε μια απάντηση

Χρησιμοποιούμε cookies, απαραίτητα για τη λειτουργία του ιστότοπου, για την καλύτερη δυνατή εμπειρία σας.