Το σύγχρονο μπάνιο έχει μπλοκ χρώματος

Το σύγχρονο μπάνιο έχει μπλοκ χρώματος

Τα σύγχρονα μπάνια είναι ένας συνδυασμός μοντέρνων αξεσουάρ και επίπλων με διαχρονικά υλικά και υφές.  Πρόκειται για μπάνια με “καθαρές” γραμμές, φυσικά υλικά και εντυπωσιακές λεπτομέρειες!

Αν σχεδιάζεις μια ανακαίνιση για το προσωπικό σου ησυχαστήριο ή απλά για να μάθεις τις νέες τάσεις για τα μπάνια του 2019, ρίξε μια ματιά στα 8 σύγχρονα μπάνια που εντυπωσιάζουν!

συγχρονο μπανιο νεες τασεις μπανια 2019 φωτογραφιεςΕπιθυμείς να κάνεις μια δραματική αλλαγή στο παλιό σου μπάνιο χωρίς να ξοδέψεις πολλά χρήματα; Μια έξυπνη λύση είναι τα μπλοκ χρώματος. Όπως στο συγκεκριμένο μοντέρνο μπάνιο, στο οποίο έχουν τοποθετηθεί απλά πλακάκια σε απαλό πράσινο, ενώ εσωτερικά στον χώρο του ντουζ (ή ντους – όπως προτιμάς) τα πλακίδια σε μπλε χρώμα του ωκεανού κάνουν την διαφορά με την πανέμορφη αντίθεση που δημιουργούν.

 

Το σύγχρονο μπάνιο έχει μάρμαρο και φυσικά υλικά

συγχρονο μπανιο νεες τασεις μπανια 2019 φωτογραφιες

Αυτό το μπάνιο μας άφησε με το στόμα ανοιχτό! Το μάρμαρο στα καλύτερα του σε ροζ(!) απόχρωση συνδυασμένο με μεταλλικές vintage λεπτομέρειες. Απόλυτα ταιριαστό και το σομόν πάτωμα από πατητή τσιμεντοκονία. Πρόκειται για ένα σύγχρονο μπάνιο που έχει “κλέψει” την αρχοντιά από το παρελθόν.

 

Το μωσαϊκό επιστρέφει! (και στα μπάνια)

συγχρονο μπανιο νεες τασεις μπανια 2019 φωτογραφιες

Στο ανθρώπινο μάτι το ψηφιδωτό είναι πολύ θελκτικό, καθώς οι εκατοντάδες ή χιλιάδες πετρούλες που συνεργάζονται με σκοπό ένα μοτίβο το κάνουν να δείχνει πολύ εντυπωσιακό. Πρόκειται μια τάση που έχει επιστρέψει από πέρσι και στο σύγχρονο μπάνιο της φωτογραφίας αποτελεί το ιδανικό φόντο για τα μαύρα μοντέρνα αξεσουάρ μπάνιου, όπως η στήλη και η κεφαλή ντους και η βρύση. Το έπιπλο σε χρώμα φυσικού ξύλου με τις απλές αυστηρές γραμμές ανεβάζει και άλλο το επίπεδο!

 

Το μπάνιο στις αποχρώσεις του… γκρι

γκρι συγχρονο μπανιο νεες τασεις μπανια 2019 φωτογραφιες

Αυτό το μοντέρνο γκρι μπάνιο είναι τόσο όμορφο χωρίς να προσπαθεί καθόλου. Εκτός αυτού περιέχει 3 τουλάχιστον τάσεις του σύγχρονου μπάνιου: Υπερβολικά μεγάλος καθρέπτης, έπιπλο μπάνιου που είναι στερεωμένο στον τοίχο σαν να αιωρείται και άσπρο μάρμαρο με γκρι νερά στον πάγκο του νιπτήρα. Αν βάλουμε στην εξίσωση τις αποχρώσεις του γκρι και τα ουδέτερα χρώματα, έχουμε ένα μπάνιο του 2019!

 

Και μπάνιο σε σκούρο γκρι και μαύρο

συγχρονο μπανιο νεες τασεις μπανια 2019 φωτογραφιες

Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η – ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

Ωραίες οι ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις του γκρι στο προηγούμενο μπάνιο, αλλά οι σκούρες αποχρώσεις εδώ δημιουργούν ένα πολύ πιο δραματικό αποτέλεσμα. Γκρι ματ τοίχοι στους οποίους “κάθονται” μικρά -σχεδόν μαύρα- πλακίδια, ορειχάλκινη βρύση και αξεσουάρ και ένα μικρός τσιμεντένιος νιπτήρας πάνω σε ένα σκούρο ξύλινο έπιπλο μπάνιου. Ένα ατμοσφαιρικό και glamorous μπάνιο!

Οι 8 τάσεις στα σύγχρονα μπάνια του 2019!

 

Αφήστε μια απάντηση

Χρησιμοποιούμε cookies, απαραίτητα για τη λειτουργία του ιστότοπου, για την καλύτερη δυνατή εμπειρία σας.